q Blir ikke mer sjef enn dette, mener «sjefen» - LEMMY.no – leketøybransjens nye fagblad!
Følg oss på sosiale medier

PRODUKT-TEST

Blir ikke mer sjef enn dette, mener «sjefen»

Avatar photo

Publisert

Det er ingenting som er kulere enn Optimus Prime, ifølge min sønn på seks år, «fordi det er både robot, truck og sjef».

Så da er det jo passende at Hasbro nå har gjort tilgjengelig akkurat hva kidza vil ha… It’s time for a spin-change!

Ja, «Spin Changer» er virkelig nøkkelordet her, fordi Transformers har med denne leken en spennende spinner-konvertering, som gjør det både raskere og mer effektivt å leke med figuren, mens man forandrer den fra truck til robot, og tilbake igjen. Man får faktisk til å gjøre den om til robot på kun tre manuelle trinn, og hvis man kobler Robby Malto til robotskulderen, så får man utløst resten av konverteringen. Vil man derimot konvertere tilbake til lastebilmodus, så må man gjøre det manuelt i tolv trinn. Det ble mye ord og forklaringer her nå. Du må heller bare leke med, så finner du det ut av deg selv. Det er jo faktisk det som er mest gøy med Transformers, det å prøve å feile, og etterhvert få det til.

Optimus Prime-leketøyet er imponerende 20 centimeter høy,t mens actionfiguren Robby Malto er kun fem cm. høy. Pakken inkluderer Cyber-sleeve skjoldtilbehør som kan festes til begge figurene, og de er begge inspirert av den animerte TV-serien «Transformers: EarthSpark» som er tilgjengelig på SkyShowtime.

Her får du altså muligheten til å bringe liv til menneske-robot-forbindelsen som du ser på skjermen med dine actionfigurer. EarthSpark introduserer en ny generasjon Transformers-roboter, som er de første Transformers-robotene som ble født på jorden, og sammen med menneskefamilien som ønsker dem velkommen inn og bryr seg om dem vil de omdefinere hva det vil si å være en familie.

Med andre ord, et veldig fint budskap bak lekene. Dette er altså en fantasifull leke som virkelig kostet skjorta på 80-tallet. Ingen hadde råd til Optimus Prime! Men nå kan heldigvis alle kjøpe den for godt under 600 kroner.

Testet av Petter Aagaard (44) og Theon Mortensen Aagaard (6)

Produkt: Transformers EarthSpark Spin Changer Optimus Prime & Robby Malto
Aldersgrense: 6-10 år
Produsent: Hasbro
Leverandør: Exertis

Konklusjon: Virkelig noe for Transformersfans i én bestemt aldersgruppe!

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Katrine Wang Svendsen (journalist & leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (journalist & leketøyanmelder) og Joakim Rekaa (journalist & leketøyanmelder). Design, foto og layout: Per Mork. Kreativ rådgiver: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen