Følg oss på sosiale medier

Nye produkter

Nå får du Paris Hilton som lekedukke

Avatar photo

Publisert

Rainbow High Premium Edition Paris Hilton samledukke fra MGA Entertainment.

Noe for de som har 2000-talls nostalgi? Rainbow High Premium Edition Paris Hilton er MGA sin første kjendisdukke noensinne.

Rainbow High er en animasjonsserie på Netflix og YouTube, er basert på den inkluderende, regnbueinspirerte serien med dukker som – ifølge pressemeldingen – «er elsket av barn, deres foreldre og voksne samlere.»

Denne sesongen har showet fulgt livene til karakterer fra kunstskole, Rainbow High når de tar fatt på «Rainbow Vision», en musikk-konkurranse sammen med andre videregående skoler som Shadow High. 

Tidligere i 2022 dukket Paris Hilton opp på hitshowet som rektor ved Pacific Coast High School, og markerte dermed et historisk første kjendispartnerskap for det moderne motedukkemerket. 

Nå gjør Paris en helt ny debut som Rainbow Highs nyeste samlerdukke, og som nok vil appellere til både Paris-fans, Rainbow High-fans og samlere – i alle aldre.

Rainbow High Premium Edition Paris Hilton samledukke fra MGA Entertainment.Typisk «kidults», med andre ord, men med like stor appell for barn og ungdom, hvis bekjentskap med Paris Hilton (nå 41 år) ganske sikkert er nytt for de fleste.

MGA Entertainment (MGA) er et av verdens største og raskest voksende privateide leke- og underholdningsselskaper, og skaperen av Rainbow High motedukker og animerte serier. Rainbow High sesong tre, med Rainbow Vision, finnes på YouTube, mens sesong én og to vises på Netflix, pr. desember 2022.

De mener at Rainbow High Paris Hilton Collector Doll møter etterspørselen etter førsteklasses, samleobjekter og høykvalitetsleker blant en voksende demografisk kjent som nevnte «kidults». Hva er det? Jo, det er voksne samlere som kjøper leker til seg selv.

Ifølge NPDs Global Toy Market Report har Kidult-sektoren økt med 19 % de siste fire årene.

En undersøkelse fra U.S. Toy Association fant at 58 % av voksne respondenter kjøpte leker og spill til seg selv i 2021.

«Paris Hilton representerer den trygge individualiteten, den dristige moten og entreprenørånden som Rainbow High handler om,» sier Isaac Larian, MGA Entertainment CEO og grunnlegger.»

«Siden Paris dukket opp i serien og etter mye forventning på tvers av fans og samlermiljøer, er vi begeistret over å endelig debutere dukken.»

«Jeg er så utrolig stolt over å fortsette dette Rainbow High-samarbeidet med denne nydelige dukken inspirert av karakteren min på showet,» sier Paris Hilton, gründer og administrerende direktør i 11:11 Media. 

«Jeg hadde det så gøy i rollen som rektor på showet, og nå er det å lage denne dukken en fantastisk utvidelse av det for fansen. Akkurat som meg, er hun absolutt Sliving i en fantastisk helrosa look som jeg vet vil begeistre fans i alle aldre.»

Rainbow High Premium Edition Paris Hilton samledukke fra MGA Entertainment.

Kledd i rosa og pyntet fra topp til tå, kommer dukken med to ikoniske antrekk, detaljert tilbehør og unik innpakning.

Dukken ble lansert i USA 5. desember 2022, til en veiledende pris av 99.00 amerikanske dollar. Aldersgrensen er 14 år. Salgsstedene i første omgang er Amazon, Walmart og Target. Vi har forespurt den norske distributøren om når dukken evt. lanseres for salg her hjemme. Denne blir det garantert spørsmål om …

Rainbow High Premium Edition Paris Hilton samledukke fra MGA Entertainment.

Mer detaljer om dukken

Mote: Paris håndvalgte antrekkene til dukken hennes som hun følte best representerte karakteren hennes i serien, og hennes mest ikoniske moteøyeblikk gjennom årene.

● Det første antrekket er inspirert av hennes 21-årsdagslook og har en ringbrynjerosa kjole med sikkerhetsnålsdetaljer, samt rosa hæler med reim og en rhinestone diadem. Det andre antrekket er en elegant rosa blazer, pyntet kjole med perler og rhinestone-detaljer, med et par matchende knehøye støvler.

Dukkens tilbehør inkluderer netting- og rhinestone-hansker, Rainbow High trunk-veske og en mobiltelefon med et matchende etui som enkelt festes på hånden hennes for å ta den perfekte selfien. Paris-dukken kommer også med sin pommerske bestie, Mr. Amazing, den første Rainbow High-hunden noensinne som hun sjelden forlater huset uten. Og, selvfølgelig, for å fullføre utseendet, har Paris en superslank kraftponni, lange vipper og glassøyne.

Unboxing Experience: Paris kommer i en rosa metallisk boks som har en nydelig illustrasjon av Paris på forsiden og er sikret med en gull Rainbow plakettlukking. Inni er en annen fantastisk Paris-illustrasjon og rosa diamantboks som også inkluderer en melding fra Paris sammen med autografen hennes.

Rainbow High Premium Edition Paris Hilton samledukke fra MGA Entertainment.
Paris Hilton. Foto: Greg Steube / Wikmedia Commons.

Navnet Paris Hilton er synonymt med kjendis. Som en pioner og uten tvil den første kjendisen som bygger et personlig merkevare- og forretningsimperium, med firmaet 11:11 Media.

Paris Whitney Hilton (født 17. februar 1981) er en amerikansk modell og skuespiller og er en av arvingene til Hilton-formuen. Hun vokste opp i toppetasjen på Waldorf-Astoria HotelManhattan. Hun er datter av Richard Hilton og Kathy Hilton, og har blant annet en yngre søster, Nicky, født 1983.

Paris har fullført High School og begynte som modell etter dette. Sammen med Nicole Richie, datter av Lionel Richie, hadde hun reality-showet The Simple Life.

Det har også vært mye oppmerksomhet rundt en hjemmevideotape som har havnet på Internett med navnet 1 Night in Paris, hvor hun hadde sex med sin daværende kjæreste Rick Solomon.[9]

I tillegg er hun kjent for å ha bidratt til kjendistrenden med såkalte teacuphunder[10], hunder som er så små at de får «plass i en tekopp». Først hadde hun Tinkerbell[11], så kom Bambi.[12] Begge av miniatyrhunderasen chihuahua.

John Berge er fra Kristiansund. Han samlet på LEGO som barn og begynte igjen i 2020. Han er også storsamler av klassiske figurer basert på sine populærkulturelle helter innenfor film, serier og tegneserier. John har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Han står også bak fagbladene og nettsidene KINOMAGASINET og PRO AV MAGASINET. John startet JB Forlag på en av bursdagene sine, 26.10.1999. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Katrine Wang Svendsen (journalist & leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (journalist & leketøyanmelder) og Joakim Rekaa (journalist & leketøyanmelder). Design, foto og layout: Per Mork. Kreativ rådgiver: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen