Følg oss på sosiale medier

PRODUKT-TEST

NYSKAPENDE!

Avatar photo

Publisert

Hvis barn mellom 5 og 10 år må velge ut èn favoritt-superhelt, så vil nok 90 % av dem si Spider-Man. 

Grunnene til dette er nok mange og varierte, men det har garantert noe med lekenheten, energien og ungdommeligheten til denne fargerike karakteren, og dette blir ekstra synlig når Nerf, Marvel og litt vann fra springen samarbeider om å lage The Strike ’N Splash Blaster.

Hva er det aller kuleste med Spider-Man? Vel, det at han kan skyte ut spindelvev fra håndleddet er jo helt fantastisk, men hvordan skal man få denne effekten til å fungere i en leke? Hmm … Hva med å kombinere både vannpistol-leken med de populære Nerf-kulene? Da blir det jo dobbelt så morro, i alle fall ifølge min seks år gamle sønn. Dette har nemlig blitt en episk leke som lar fantasien både «kaste med nett» og sprute med vann. Double trouble for fienden der altså.

Dette er mest egnet for utendørseventyr såklart, da både kulene skytes langt, og vannet forblir ute. En klokkelignende reim holder barnet sin arm fast i leketøyet, slik at man kan lett klare å springe rundt, og drafunksjonen som sørger for action tar veldig kort tid for barna å lære seg. Den blå skyteknappen er tilgjengelig på både høyre og venstre side, og selve designen på leketøyet minner deg veldig mye om klassisk Spider-Man, da både logo og farger er gjenkjennelige for barna. 

Dette er den leken som flest barn som har vært på besøk til guttungen har sagt «Wow!» til da de har sett den for første gang. Den eneste utfordringen undertegnede har lagt merke til, er at den kan bli litt ubehagelig å ha på seg over lengre tid, da reimen ikke sitter så godt. Den fungerer best å leke med i ti-minuttersbolker, men det positive med det er jo såklart at da kan alle barna få tid til å leke med den. Hell i uhell der altså. 

Testet av Petter Aagaard (44) og Theon Mortensen Aagaard (6)

Produkt: Spider-Man Strike ’N Splash Blaster
Aldersgrense: 5 år
Produsent: Hasbro
Leverandør: Exertis

Konklusjon: En kombinasjon av vannpistolleken og de populære Nerf-kulene? Dobbelt så morro ifølge min 6 år gamle sønn. Eneste å si er at reimen kan bli litt ubehagelig å ha på seg over lengre tid.  Her skal jammen Marvel og Nerf få høy score for kreativitet og nytenking.

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Christer Hansson (leketøyanmelder), Ole-Kristian Solberg Elden (leketøyanmelder)Katrine Wang Svendsen (leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (´leketøyanmelder) og Anne Helen Nygård Sørensen (leketøyanmelder). Design & layout: Per Mork. Korrekturleser: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen