Følg oss på sosiale medier

AFOL

Klart for årets storstevne for AFOL-ere

Avatar photo

Publisert

Fra tidligere års arrangement. Foto: Joakim Hamstad. (Gjengitt med tillatelse fra På kloss hold).

For ellevte år på rad arrangeres På kloss hold. 

Dette skjer 22.–23.04.2023 hos Charlottenlund Idrettspark, Trondheim. Det er også en ekstra dag kun for deltakerne.

AFOL (Adult Fans Of LEGO) samles da for å vise frem sine unike LEGO-modeller.

Det ventes ca. 120 utstillere fra inn- og utland. 

– På kloss holdhandler om å vise mangfoldet i LEGO-hobbyen vår til besøkende, møte gamle og nye venner og bli inspirert, forteller Henrik Solberg til LEMMY.no. Han er medlem av Brikkelauget og deltaker i årets arrangmentskomite for På kloss hold.

Brikkelauget er en forening for voksne LEGO-entusiaster i alle aldre, og har vært aktiv siden stiftelses datoen 17.11.2005. Det finnes tre norske lokallag under Brikkelauget. Det er Vestland Byggelaug, Mandal Brikkeklubb – AFOL og Bodø Brikkebyggelag.

Brikkelauget er tilknyttet LEGO igjennom RLUG, som står for Recognized LEGO User Groups.

– Hva skjer under årets På kloss hold?

– Mye! Vi har flere konkurranser – beste My Own Creation, beste utstilling, etc., med noen fine LEGO-premier. Under arrangementet har vi også noen presentasjoner, workshops og intervjuer med både norske og internasjonale foredragsholdere og gjester. Og lørdag kveld er det AFOL-middag: Mat, auksjon, konkurranse, priser, quiz, moro og latter. Men det er én ting de fleste deltakere elsker mer enn noe annet med På kloss hold: De andre deltakerne, som får arrangementet til å føles som det gjør, svarer Henrik Solberg.

Klossehuset fra Drammen kommer og har butikk, samt et par andre mindre selgere.

LEMMYs mann i Trondheim vil dekke arrangementet.

John Berge er fra Kristiansund. Han samlet på LEGO som barn og begynte igjen i 2020. Han er også storsamler av klassiske figurer basert på sine populærkulturelle helter innenfor film, serier og tegneserier. John har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Han står også bak fagbladene og nettsidene KINOMAGASINET og PRO AV MAGASINET. John startet JB Forlag på en av bursdagene sine, 26.10.1999. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Katrine Wang Svendsen (journalist & leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (journalist & leketøyanmelder) og Joakim Rekaa (journalist & leketøyanmelder). Design, foto og layout: Per Mork. Kreativ rådgiver: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen