Følg oss på sosiale medier

Nye produkter

Nye tilvekster til LEGOs potteplantesamling

Avatar photo

Publisert

De er rettet mot voksne samlere, som ifølge LEGO skal kunne «slappe av og kose seg med å bygge sine egne blomster».

Nå lanserer The LEGO Group to nye tilskudd til sin botaniske hagesamling, nemlig en dekorasjon med tørkede blomster og en bukett med markblomster (hhv. 649 og 749 kroner veiledende). De har begge 1. februar 2023 som salgsdato, melder den danske leketøygiganten. De skal tilbys både via leketøybutikker og nettbutikker.

Dekorasjon med tørkede blomster.

Fra før av har LEGO Orkidé, Sukkulenter, Paradisfugl, Bonsai-tre og Blomsterbukett i sortimentet – alle disse i LEGO ICONs-serie. Man kan også kjøpe seperate «små-sett» f.eks med rosebuketter, tulipaner, solsikker m.v.

Bukett med markblomster.

Dette er produkter mange norske leketøysbutikker har hatt stor suksess. Nylig fortalte daglig leder Elin Kahlbom hos Veslefrikk (Extra Leker) i Stavanger at dette var en en av storselgerne i 2022. 

(Artikkelen fortsetter nedenfor).

LES SAKEN HER (for våre abonnenter):

Det var nettopp orkidé og sukkulenter som var LEGOs første potteplante-sett, i 2021, som nå virker å få en god «long tail»-effekt.

«To nye sett er designet for å hjelpe voksne byggere å utvikle sterkere bånd med venner eller familie mens de utfører den sosiale handlingen å bygge dem sammen,» skriver LEGO i den internasjonale pressemeldingen. Settene er, som søskensettene, en del av «LEGO Sets for Adults».

The LEGO Groups nylige Play Well Study 2022-undersøkelse som viste at 80 % av voksne aktivt søker nye veier å slappe av, og de aller fleste (87 %) legger til at lek hjelper dem å slappe av og føle seg rolige. Planteserien retter seg også mot ekte planteelskere, som gir de, ifølge pressemeldingen, «mesterverk de stolt kan vise frem i hjemmet når de er ferdige»

Jamie Berard er senior designsjef i The LEGO Group og kommer med gaveforslag.

– Dette er settene du kjøper til noen du er glad i for en anledning som morsdag eller Valentinsdag Dag, eller på hvilket som helst annet tidspunkt i året bare som en liten takk, foreslår designsjefen.

LES OGSÅ:

John Berge er fra Kristiansund. Han samlet på LEGO som barn og begynte igjen i 2020. Han er også storsamler av klassiske figurer basert på sine populærkulturelle helter innenfor film, serier og tegneserier. John har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Han står også bak fagbladene og nettsidene KINOMAGASINET og PRO AV MAGASINET. John startet JB Forlag på en av bursdagene sine, 26.10.1999. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Christer Hansson (leketøyanmelder), Ole-Kristian Solberg Elden (leketøyanmelder)Katrine Wang Svendsen (leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (´leketøyanmelder) og Anne Helen Nygård Sørensen (leketøyanmelder). Design & layout: Per Mork. Korrekturleser: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen