Følg oss på sosiale medier

Nye produkter

Nå kommer Dungeons & Dragons-leketøyene

Avatar photo

Publisert

Dungeons & Dragons får en ny vår når en ny film lanseres. Hasbro har leketøyene klare.

Den nye filmen basert på det kjente fantasy rollespill-universet, Dungeons & Dragons, lanseres 31. mars 2023 på norske kinoer.

Filmen heter Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Den skal handle om en tyveribande som har stjålet noe de ikke burde stjålet. Når denne gjenstanden havner i gale hender bryter helvete løs.

Denne banden består av fire tyver. Chris Pine er hjernen til teamet, selv om hans planer ikke alltid går som de skal. Han er også glad i å spille noen trudelutter på sine lute. Med ham er også den tøffe barbaren spilt av Michelle Rodríguez, en paladin – en ridder som også kan litt trylleformler, spilt av Regé-Jean Page og den kule trollmannen spilt av Justice Smith.

I løpet av traileren blir vi vitne til at de rekrutterer en Tiefling. Hun blir spilt av Sophia Lillis fra IT-filmene og kan forvandle seg til et svært beist. Beistet er en Owlbear eller Uglebjørn på norsk – sammenslåing av en ugle og en bjørn. I et annet klipp i traileren kan vi også se ingen ringere enn Hugh Grant i det som foreløpig er en ukjent rolle. Utifra klippet så virker han som en slags hertug eller greve, men dette gjenstår fortsatt å se.

Filmen vil også involvere interessante skapninger. Noen eksempler er drager, mimics, levende kister og svære edderkopper.

Hasbro har nå vist frem tre nye figurerer i forkant av filmen. De er selvsagt inspirert av mer enn 50 år med Dungeons & Dragons-historikk, og den nye filmen. Figurene er av disse tre karakterene, slik de fremstilles i filmen: Forge the Rogue, Holga the Barbarian og Simon the Sorcerer. Alle er seks tommer høye, og leveres i en art-deco-stilsert boks.

Allerede i 2022 lanserte Hasbro også noe de kaller «gelekuben» fra samme film.

John Berge er fra Kristiansund. Han samlet på LEGO som barn og begynte igjen i 2020. Han er også storsamler av klassiske figurer basert på sine populærkulturelle helter innenfor film, serier og tegneserier. John har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Han står også bak fagbladene og nettsidene KINOMAGASINET og PRO AV MAGASINET. John startet JB Forlag på en av bursdagene sine, 26.10.1999. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Christer Hansson (leketøyanmelder), Ole-Kristian Solberg Elden (leketøyanmelder)Katrine Wang Svendsen (leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (´leketøyanmelder) og Anne Helen Nygård Sørensen (leketøyanmelder). Design & layout: Per Mork. Korrekturleser: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen