Følg oss på sosiale medier

NYTT FRA LEMMY

«Jeg synes det er svært interessant at Norge har fått et nytt leketøymagasin.»

Avatar photo

Publisert

David Wang hos Lekehuset Mandal AS. Foto: Privat.

Hva synes leserne og våre første abonnenter om LEMMY?

Vi har snakket med flere av disse på nyåret 2023. Konsensusen er at de liker svært godt dette nye initiativet for bransjen, som LEMMY LEKETØYMAGASINET er.

David Wang, sjefen for Lekehuset Mandal AS, er en veteran i leketøybransjen.

Han tegnet tidlig abonnement for å få tilgang til alle våre eksklusive saker.

David uttrykker at han er meget begeistret for LEMMY.

– Dette er et mer personlig og ikke så overflatisk magasin, mener leketøyforhandleren, og snakker altså om LEMMY.

– Jeg synes det er svært interessant at Norge har fått et nytt leketøymagasin, slår han videre fast.

Han mener førsteinntrykket «er meget bra.»


LEMMY ble lansert 30. november 2022. Fagpressen innen journalistikk, Journalisten.no, skrev om det nye magasinet, samt flere lokalaviser med tilknytning til redaktør John Berge.

– Det stemmer at jeg bestilte ganske raskt LEMMY+ abonnement. Det er opplysende å lese om hvordan andre leketøybutikker driver. LEMMY virker å være et faktabasert magasin, som jeg finner svært spennende og interessant.

– Hva slags forhåpninger har du til LEMMY?

– Foruten stoff om andre butikker, så håper jeg Lemmy vil opplyse oss hvilke leverandører som har fått hvilke nyheter. Hvilke varer går bra og hva flopper? Jeg håper inderlig leverandørene er med for å oppfylle dette nyhetsbehovet.

– Tror du LEMMY kan bidra positivt til profesjonalisering av bransjen?

– Leketøybransjen er sidrumpet og noe bakoverlent. Det skal mye til å endre den for et magasin alene, men det er lov å prøve.

Riv betalingsmuren én gang for alle, du også, og tegn abonnement for kalenderåret 2023, med hele 50 prosent rabatt.

Les mer om LEMMY her:

NYE FAKTA OM LEMMY.no
• Etter at nettsiden ble lansert er det lagt ut over 60 saker ila. litt i overkant av fire uker. Det gir nesten et snitt på to saker pr. dag. (Gjelder perioden 30.11.2022-05.01.2023)
• Vi har hatt nærmere 1.500 unike besøkende (unike IP-adresser) siden starten.

«Jeg er en skrivende og fotograferende teddybjørn!» Lemmy er maskoten vår. Tross kort levetid er han allerede en fullvokst teddybjørn. Du kan kontakte ham på telefon 22 431 007 eller e-post her.

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Katrine Wang Svendsen (journalist & leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (journalist & leketøyanmelder) og Joakim Rekaa (journalist & leketøyanmelder). Design, foto og layout: Per Mork. Kreativ rådgiver: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen