Følg oss på sosiale medier

NYTT FRA LEMMY

Lemmy – det er meg!

Avatar photo

Publisert

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet 2022 JB FORLAG

Hei! Jeg heter Lemmy og er navnet på Norges nye leketøymagasin, og samtidig dets maskot.

Jeg er selvsagt en moderne journalist, tross min teddybjørn-bakgrunn.

Jeg har alltid den nyeste smartelefon-modellen – men hvilken får du bare vite om du møter meg. Smartklokke har jeg også! Lav hvilepuls, tross for at jeg reiser mye!

Gjennom høsten 2022 har jeg allerede besøkt en lang rekke leketøybutikker, og er du heldig dukker jeg kanskje opp hos en i nærheten av deg også, kjære leser! Vil du ha besøk så må du svært gjerne kontakte meg!Jeg har også med meg eget profesjonelt kamera med flere linser, og av og til en drone. Han heter selvsagt Drono. 🙂

Som teddybjørner flest er jeg utadvendt og blid og elsker å møte nye mennesker.

Det er John som er pappaen min, med Per som onkel – og Christian som kollega.

For som meg er Christian en kreativ mann, som faktisk har skapt meg utseendemessig, utifra John og Pers ønsker.

I Norge er jeg en av få som heter Lemmy, og det passer meg bra, da jeg er et unikt eksemplar av teddybjørn-arten!

Til lanseringen av nettsiden har vi skrevet ca. 30 nye, egenproduserte artikler – nok til å fylle et helt fysisk magasin!

Vi lover å holde nettsiden oppdatert med nye, ferske artikler per uke, og vi kommer også med et blad – som skal utgis fire ganger i 2023.

PS! Som teddybjørner flest er jeg bare snill og god. Men strømmen er dyr og det koster å etablere seg som ny teddybjørn.

Alt innhold jeg skriver eksklusivt for dette magasinet legges som + saker, da jeg trenger betalt for å bevege potene mine rundt omkring i Norge. Og det gjør vi! Vi dekker hele Norge, ikke bare det sentrale Østlandet!

Men i enkelte tilfeller vil vi legge noen saker åpen for alle lesere – i god, gammel teddybjørn-stil.

Vi vil også i en kort startperiode la noen av +-sakene ligge åpen slik at bransjen kan få sett kvaliteten på vårt innhold. Dette vil gjelde noen få, utvalgte attraktive artikler.

Vi håper vårt nettsted faller i smak! Spørsmål? Bare ring meg på telefon 975 99 007 eller send e-post.

© lemmy.no og LEMMY eies av JB FORLAG.

Vil du at LEMMY skal skrive om din butikk?

Har du en ny lekebutikk? Har du jubileum? Har du utvidet, flyttet eller byttet kjede? Eller har det skjedd noe annet spennende? I så fall vil LEMMY gjerne høre fra deg! Send ham en e-post eller ring 975 99 007! Du kan også bruke vårt kontaktskjema her

Likte du artikkelen?

Fortell dine venner, kolleger og konkurrenter! Del gjerne siden
via e-post eller på sosiale medier.

«Jeg er en skrivende og fotograferende teddybjørn!» Lemmy er maskoten vår. Tross kort levetid er han allerede en fullvokst teddybjørn. Du kan kontakte ham på telefon 22 431 007 eller e-post her.

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Katrine Wang Svendsen (journalist & leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (journalist & leketøyanmelder) og Joakim Rekaa (journalist & leketøyanmelder). Design, foto og layout: Per Mork. Kreativ rådgiver: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen