q Nyheten om LEMMY.no har fått stort gjennomslag - LEMMY.no – leketøybransjens nye fagblad!
Følg oss på sosiale medier

NYTT FRA LEMMY

Nyheten om LEMMY.no har fått stort gjennomslag

Avatar photo

Publisert

Faksimile fra Tidens Krav sitt oppslag om LEMMY.

Både lokal- og mediepresse har vist stor interesse for vårt nye fagblad.

Onsdag 14. desember 2022 var det fjorten dager siden LEMMY.no ble lansert.

Nylig sendte JB Forlag ut en pressemelding til fagpressen innenfor medier og journalistikk, og lokalavisene i Nordre Follo (hvor vi er baserte pr. nå) og i Kristiansund (hvor vi er fra og skal lokalisere oss fra 2024.)

Journalisten.no var først ute med nyheten, 7. desember, og deretter fulgte KSU.no den 8. desember. 13. desember skrev Oppegård Avis og Tidens Krav om oss. Begge de to sistnevnte er også papiraviser og nyheten kom også på trykk hos dem.

Den mest utfyllende artikkelen er sistnevnte, som er et større intervju med redaktør John Berge (bak +). Her heter det i ingressen: «Alle gode ting er tre fagblader! Det mener kristiansunderen John Berge, som nå gir leketøybransjen en ny helt – LEMMY!»

Intervjuet med John Berge ble også trykt i papiravis-utgaven av Tidens Krav fredag 16. desember 2022.

Her fremkommer det også flere nyheter, som vi sakser fra intervjuet:

OM LEMMY-KARAKTEREN: – Jeg har store planer for Lemmy, som er mer enn bare en maskot. Maskoten er en selvstendig figur, sier Berge, som hinter til at det vil komme en bok.

OM LEMMY SOM FAGBLAD: – Vi skal fortelle om nye produkter og butikkdriften, være et talerør for bransjen og fokusere på både suksesser og utfordringer, men alltid med et journalistisk utgangspunkt. Jeg har vært innom 15-20 leketøybutikker allerede, i byer som Kristiansund, Trondheim og på Østlandet, i arbeidet med å bygge opp det nye magasinet. Det er voldsomt gøy å starte noe nytt, på siden av de to andre magasinene.

OM INNSATS OG RESPONS: – Vi har lagt ned en ekstrem innsats og går inn i dette med en stor tro. Flere har bestilt abonnement allerede. Det er veldig mye jobb, men også veldig artig.

PRESSEOMTALE AV LEMMY LEKETØYMAGASINET

Lanserer fagblad for leketøybransjen (Journalisten.no, 07.12.2022)

LEMMY er John Berges nye storsatsing (KSU.no, 08.12.2022)

Leken fagbladsatsing (Oppegård Avis, 13.12.2022)

(+) John lanserte nytt nasjonalt leketøymagasin (Tidens Krav, 13.12.2022)

«Jeg er en skrivende og fotograferende teddybjørn!» Lemmy er maskoten vår. Tross kort levetid er han allerede en fullvokst teddybjørn. Du kan kontakte ham på telefon 22 431 007 eller e-post her.

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Katrine Wang Svendsen (journalist & leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (journalist & leketøyanmelder) og Joakim Rekaa (journalist & leketøyanmelder). Design, foto og layout: Per Mork. Kreativ rådgiver: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen