Følg oss på sosiale medier

LEKETØY-MESSE

Spielwarenmesse endrer opplegget i 2024

Avatar photo

Publisert

Fra inngangspartiet på Spielwarenmesse 2023 1. februar 2023. Foto: John Berge, LEMMY LEKETØYMAGASINET.no ©

Spielwarenmesse foretar endringer i forhold til tilbakemeldinger.

Spielwarenmesse eG, arrangøren av den internasjonale Spielwarenmesse-messen, har annonsert datoene for 2024-messen og endring av selve ukedagene som messen finner sted på:

I en e-post sendt ut til utstillere heter det fra Spielwarenmesse eG: 

«Vi vil gjerne informere deg i dag om datoen for Spielwarenmesse 2024 og den tilhørende nye sekvensen av dager. I stedet for onsdag til søndag som tidligere, vil messen i fremtiden holdes fra tirsdag til lørdag, det vil si fra 30. januar til 3. februar 2024.»

Det er tilbakemeldinger fra utstillere og besøkende som har fått arrangørene av den internasjonale lekemessen i Nürnberg til å omarbeide Spielwarenmesses datokonfigurasjon for 2024, med mer fokus på ukedager.

Søndag har i overveiende grad vist seg å være uegnet, ifølge flertallets tilbakemeldinger fra våre nasjonale og internasjonale deltakere. Samtidig har ønsket om en ekstra dag i løpet av uken kommet tydelig frem. 

«Ved å beholde messen lørdag tar vi derimot hensyn til behovene til spesialhandelen, som spiller en viktig rolle, spesielt i Tyskland. Vi er glade for at vi kan møte flertallet av utstillernes ønsker med den nye sekvensen av dager.» heter det videre i informasjonen.

Påmelding til Spielwarenmesse 2024 åpner 15. mars.

Årets show markerte et vellykket comeback for Spielwarenmesse, som hadde sett et tvungent gap på tre år på grunn av pandemien.

Les noen av LEMMY-artiklene her, og mye i vår premium premiereutgave nr. 1-2023 som utgis senere i mars.

John Berge er fra Kristiansund. Han samlet på LEGO som barn og begynte igjen i 2020. Han er også storsamler av klassiske figurer basert på sine populærkulturelle helter innenfor film, serier og tegneserier. John har bakgrunn fra medier som Tidens Krav, NTB, Dagsavisen, Dagbladet, Aftenposten, NRK, med flere. Han står også bak fagbladene og nettsidene KINOMAGASINET og PRO AV MAGASINET. John startet JB Forlag på en av bursdagene sine, 26.10.1999. Du kan kontakte ham på telefon 975 99 007 eller e-post her.

Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

[custom-facebook-feed feed=1]

© Lemmy.no, Lemmy-figuren og Leketøymagasinet: 30.11.2022- dags dato 2024 JB FORLAG • Alt innhold er copyrightbeskyttet og kan ikke gjengis uten tillatelse. Vi følger Vær varsom-plakatens regler. • Kontaktinformasjon: JB FORLAG, Halfdan Kjerulfs vei 6A, 1410 KOLBOTN • Telefon: 975 99 007 – 22 431 007. I redaksjonen: John Berge (ansvarlig utgiver og redaktør),Christer Hansson (leketøyanmelder), Ole-Kristian Solberg Elden (leketøyanmelder)Katrine Wang Svendsen (leketøyanmelder), Jon Smeland Olsen (´leketøyanmelder) og Anne Helen Nygård Sørensen (leketøyanmelder). Design & layout: Per Mork. Korrekturleser: Geir Gerhard Greger. Maskotdesign etter en idé fra John Berge: Christian Høkaas. Webhotell hos Wican Gruppen. Stor takk til alle våre nye støttespillere og alle positive mennesker i leketøybransjen. Vi takker for tilliten og håper å vise oss den verdig. Har du lest alt dette? Da synes jeg du skal gi deg selv et klapp på skuldrene!

LEMMY LEKETØYMAGASINET er medlem av

Fagpressen